20 | 09 | 2017
Studentenkring Print E-mail

Studeer je in het mooie Groningen en ben je op zoek naar gezellige en inhoudelijke avonden, dan is deze kring iets voor jou! De kring in Groningen is een kleine, gezellige kring waar we in verbondenheid met elkaar en met de gemeente nadenken over levensvragen rondom de Bijbel. We komen elke maand één avond bij elkaar, meestal de derde woensdag van een maand.

Thema

Vaak starten we het seizoen met een sportieve avond. Op de eerste kringavond kiezen we een boek, dat we het komende seizoen gaan behandelen. Afgelopen studiejaar hebben we ons bezig gehouden met de boekjes Hosea van ds. B. Labee en 'Beperkt geloof je vrijheid?' van Drs. W. van Klinken.

Rooster

De volgende data staan dit seizoen gepland: 
D.V. woensdag 20 sept., woensdag 4 okt., woensdag 18 okt., woensdag 15 nov. en woensdag 13 dec.

De Avonden

We starten om ongeveer 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarna we om 20.00 uur beginnen met kringen. Om 22.00 uur ronden we af, en zij die in de gelegenheid zijn, blijven nog even gezellig napraten. Lijkt het je leuk om te komen, en studeer je aan een hogeschool of universiteit? Schroom niet, geef even door dat je komt en we zullen je van harte welkom heten op Dragonstraat 15 te Groningen. Klik hier voor de meest actuele informatie. Contactpersoon voor deze kring is Linda Zippro. Haar kan je bereiken via het contactformulier. De mentor van deze kring is F. Dekker. Zijn e-mailadres is Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
BESTEL ONLINE!
  Prachtige uitgave over de geschiedenis van de Gereformeerde Gemeente in Groningen door M. Golverdingen v.d.m. (256 pag, geb.)
Zoeken
Actueel
Wie is online
We hebben 27 gasten online
Aanmelden